Första veckan

Jag har inte skrivit här på flera månader. Funderar mycket på om jag ska fortsätta med bloggen eller inte, har svårt att komma fram till beslut. Jag tillåter mig själv att vara just där, i mellanrummet, att inte veta. Jag har varit höggravid och sövt ett svårsövt barn hela hösten, då jag famlat och ramlat in i sömn tidigt var kväll (annars den tid då jag brukar skriva här).

Hur som helst, jag går in i det nya året med gamla funderingar, fast också i ett nytt liv som tvåbarnsmamma. Bor som mest i Rickleå i vinter med David, Henning och Gösta. Är i en tillåtande tid. Tiden rinner mig ur händerna med ett spädbarn som behöver mig dygnet runt. När är natt och dagen full av snö. Njuter och bävar mitt i snöstormen inför det nya som tar form utan att jag ens hunnit blinka. Gösta är snart en månad och min tidsuppfattning är lika med noll. Ändå tar jag mig tid ikväll att skriva här och lägga upp några bilder från senaste veckan. Bara för att jag har lust att ge mig själv lite eftertanke. Dela med mig av en smula liv till er, mina vänner och bekanta därute.

På mindre än en månad har jag fött barn, Gösta är kommen! Julen är över och det nya året tagit vid. Henning har fyllt 4 år och lilla familjen ska skapa någon slags vardag ihop.

2 reaktioner till “Första veckan

  1. Blir så glad när jag ser bilderna och hör dig resonera Julia! Du gör helt rätt som är i stunden och tar hand om den. Kramar!! Linda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s