Medicinsk fotvård

Idas fot kopia

Medicinsk fotvård

Vad behöver dina fötter för att bära upp din kropp varje dag? Foten är en spegel av människan. Steg för steg tar fötterna oss vidare genom livet. Lämnar avtryck –

Går du mycket i skogen eller på betonggolv om dagarna? Underlag är avgörande för din fothälsa. Egentligen är vi skapade för att gå barfota så fötterna mår bra om de får andas och ha mjukt under. Skäm bort dina fötter med fotbad och massage. Smörj in dem och ge dem kärlek så ofta du kan. Gärna flera gånger i veckan. Fotvård är för alla, gammal som ung. Var tredje månad är standard för dig som behöver hjälp att hålla efter dina fötter och vill förebygga problem.

Jag jobbar på Hammarhöjds seniorboende i Bygdeå. Där har jag min bas men gör också hembesök efter behov inom Robertsfors kommun.

Fotvårdsbehandling 520kr

En timmes behandling efter dina fötters behov. Grundläggande är fotbad, nagelklippning och avslutningsvis en skön fotmassage. Jag gör en genomgång av dina fötter och tar hand om allt från förhårdnar,  liktornar, vårtor till fot och nagelsvamp. Du får tips till egenvård. 

Fotvårdsbehandling hembesök 620-700kr

Behandling som sker i hemmet görs under bästa omständigheter. Innehållet är detsamma och jag har med mig all utrustning förutom kundstolen. Sker i mycket begränsat omfång.