En hälsning från midsommar

Det är så mycket som pågår i livet nu att jag har svårt att formulera mig i ord. Men däremot har jag tagit upp min kamera igen och återfunnit lust till att fotografera. Så här bjuder jag på lite bilder från midsommarhelgen.

Det syns tydligt vem som  varit mitt huvudsakliga sällskap!

IMG_2728 (kopia)

IMG_2736 (kopia)

IMG_2748 (kopia)

Henning och jag plockade blomster från gården. Även om jag kan klaga på att tomten är ett vildvuxet kaos känns det lyxigt värre att bara gå ut på gården för att komma över hundkex, smörblommor, klöver. Utmaningen sen blev att få Henning att förstå vilka blommor han inte får plocka (alltså från rabatten). Blomma som blomma?

IMG_2759 (kopia)

IMG_2781 (kopia)

IMG_2799 (kopia)

Pappa ansträngde sig och gjorde en liten midsommarstång till Henning. Jag dansade till små grodorna och H stod skeptisk och glodde på mig. Tills vi började leka titt-ut. Vi gjorde oss också varsin krans, dessvärre var det omöjligt att få den att stanna på H huvud.

IMG_2796 (kopia)

H favorit-position är att sätta sig på olika platser och dingla med benen. Hittade honom lite varstans i mamma och pappas stuga i Ratu (som har flera som hus på gården).

IMG_2811 (kopia)

Boll och Mjau, två favoritord att försöka uttala och leka med. Inte alltid lika lätt i praktiken.

IMG_2806 (kopia)

IMG_2813 (kopia)

Hur ska jag förskona mitt barn från alla myggor?

Blev en ovanligt lugn midsommar men mysig och för ovanlighetens skull varm och skön. Jag njöt av att bli bortskämd med god mat, familj och vänner. Thuri och Alex med tvillingarna hann jag inte med att fotografera, då var jag för uppslukad av sällskapets virrvarv. Det blir som det blir!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s