Kreativ sen barnsben

barnvagn (kopia)

Supermamman

Jag råkade komma över min pärm med en mängd gamla teckningar sedan jag var 5-7 år. Är så tacksam över att de finns kvar! Stannar kvar och bläddrar. Blir inspirerad av barnet i mig. Hur jag bara kladdade med stadig hand. Utan tvekan. Det är märkligt det här med bilder. Jag känner nästan hur handen formar ansikten utan halsar. Känner kritan mot pappret. Farmors gulblekta blad eller baksidan på pappas NCC papper från jobbet. Ivern att få färg och form på blanka blad. Vad som helst. Gärna detaljer.

Nu med 25 års eftertanke får några utvalda teckningar titlar.

bil (kopia)

Det är bra att ha säkerhetsbälten

älg (kopia)

En kissnödig älg

hiss (kopia)

Hisnande färd

fången (kopia)

Fången i mig själv

trollfamilj (kopia)

Trollfamiljen

Den här teckningen skickade mamma in till tidningen. Minns hur stolt jag var.

klass (kopia)

Sexårs

Jag ritade av skolfotot och när jag ser den här kommer jag ihåg nästan alla mina klasskompisar. Speciellt mina bästisar Jenny och Linnea. Lärarinnan är Solveig i gult.

påhavet (kopia)

På stormigt hav

utanhår (kopia)

Slit av dig din frustration

2 reaktioner till “Kreativ sen barnsben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s