Information till kunder! Kommunen slutar att ha fotvård i Bygdeå & jag har mammaledigt.

Rost2 kopia (kopia)

Jag vill nu informera mina kära kunder personligen att kommunen tog ett drastiskt beslut förra veckan som jag inte alls var beredd på. Kommunens fotvård på Hammarhöjd i Bygdeå har upphört från och med 1/12. Jag tycker det är synd eftersom behovet är stort i Bygdeå och kunder finns i överflöd. Ekonomin dras in på och kommunen anser att det är för dyrt att bedriva fotvård på tre mottagningar. Så alla behövande fötter, ni får under min mammaledighet vända er till Julia Johansson i kommun på Edfastgården i Robertsfors eller på Nysätragården i Ånäset. Julia nr2 kommer ta hand om alla så gott hon kan på sin 80% tjänst. Ring och boka in tid redan nu så slipper du vänta!

maja9 kopia (kopia)

Foto: Maja Franzén 

Nu är det en ny vecka, förkylningen har lagt sig och det yr blötsnö utanför. Adventsstjärnor hänger på sniskan och damm ligger i gömda vrår. Ignorerar dem ett tag till, det är ändå så mörkt hela dagarna att det inte syns. Nu ska jag försöka varva ner rejält innan barnet kommer till världen. Jag pratar hela tiden om behovet av att landa, vad är det då jag menar? Vad är viktigt att prioritera det närmsta tiden? Vila. Igår röjde jag hela eftermiddagen tills jag grät av att en adventsstjärna var lite trasig i hörnet. Då har jag inte alls tagit hand om mig utan bara i desperat behov försökt att ta hand om huset och allt vad det behöver. Vill så gärna slutföra verandan, balkongdörren, stenen i carporten, julstöket och sortera bland alla fotvårdsgrejer. Frågan är om något av detta är viktigt innan barnet kommer? Knappast. Det viktiga är att jag skrivit klart förlossningsbrevet och packat BB-väskan. Vem vet, barnet är fullt utvecklat och kan komma i morgon om hen vill. Framförallt är det viktigt att jag är utvilad inför förlossningen. Äta och sova, det skall bli.

Jag och mamma kopia (kopia)

Jag & mamma.

 

En reaktion till “Information till kunder! Kommunen slutar att ha fotvård i Bygdeå & jag har mammaledigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s