Tvärsjuk.

IMG_0934 (kopia)

Plötsligt blev jag sjuk, halsont och frossa de sista dagarna jag ska jobba innan mammaledigt. Så himla typiskt! När min envishet inte räcker till blir jag på tvären. Nu hade jag ansträngt mig och pusslat ihop de sista kunderna och så måste jag ringa runt till alla och styra om. Det är då jag önskar att jag hade haft en egen assistent som skulle kunna hjälpa mig. Men nejdå, ont i halsen måste jag ringa runt och ursäkta mig. Nu är alla kunder väldigt vänliga och har stort överseende med att jag dessutom är höggravid. Kanske har de mer överseende än jag själv? Förmodligen.

IMG_0938 (kopia)

När jag tillslut accepterat mitt tillstånd blir det lite lättare. Jag har tillit till att min kropp jobbar snabbt. Idag klädde jag på mig rejält och gick ut en liten promenad kring huset. Det var så magiskt vackert med all frost!

IMG_0941 (kopia)

Jag älskar skägglav! Friskhetstecken helt enkelt.

IMG_0949 (kopia)

IMG_0950 (kopia)

När novembersolen väl är framme ligger den så lågt att den knappt är synbar. Det varma skenet varar inte länge men är bedårande vackert.

IMG_0955 (kopia)

En reaktion till “Tvärsjuk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s