Boka tid innan min mammaledighet!

layout kopia (kopia 2)

Passa på! Boka in en fotvårdsbehandling på mottagningen i Bygdeå innan jag går på mammaledigt 23/11. Ring 072-2226652 eller maila. Än finns det tider kvar! Jag gör inte längre några hembesök (magen är i vägen) men jobbar på efter bästa förmåga. Unna dina fötter en omgång innan vinterns kyla träder fram. Dina fötter ska orka balansera dig på blankis och ta dig fram genom snöslask och rimfrost.

Under min mammaledighet kommer jag hänvisa er till Julia Johansson som är anställd i kommun och kommer ta hand om så många hon hinner. Vänteköerna kan bli långa så hör av er i god tid till kommunens nr 070-2954272. Jag är så glad att jag har min nya kollega. Gränsen mellan kommunalt och privat spelar ingen roll för mig. Det finns kundunderlag så det räcker för oss båda. Ju mer vi hjälper varandra desto mer gynnar det oss själva. Inga konstigheter.

Många frågar mig hur länge jag kommer att vara mammaledig men det kan jag inte svara på i nuläget. Att vara egen företagare och mammaledig är ingen given ekvation men jag tänker försöka ta det med ro. Självklart vill jag inte lämna mina kunders fötter i sticket, men lika lite vill jag lämna mitt första barn och föräldraskapet i sticket. Tiden får utvisa. Ingen är oumbärlig. Ett nytt kapitel börjar och det ser jag fram emot. Självklart känns det läskigt att stanna upp med fotvården när jag kontinuerligt tagit hand om mina kunders fötter de senaste fem åren. Ett år med 100% i egen regi. Samtidigt säger min magkänsla mig att en paus behövs nu vilket mammaledigheten (på ett plan) naturligt kommer att ge mig. Mitt fokus kommer bli något annat. Jag kommer ta mig an en helt ny roll som kommer vara med mig i resten av livet. Det är storslaget!

De fem hundåren är avverkade som egen företagare. Även om jag kombinerat med en kommunal tjänst har visionen hela tiden vara att styra mig själv. Komma närmare min dröm – att kombinera två olika världar som för mig kan bli en – fotvård och konst. Konsten har hamnat i skymundan och det vill jag ändra på. Ge min skapande kraft mer utrymme. Vägen dit är inte enkel men den kittlar mig morgon och kväll. Kom närmre min verklighet, jag vet att du finns där så visa dig, kära innersta kärna.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s