Gamla collage

Jag rotar på ytan bland alla mina urklipp. Drömmer mig bort till min blivande ataljé. Där alla bilder kan ligga huller om buller på mitt tre meters långa bord som jag köpt. Det står där på vinden och väntar på mig. Köpte en målarrock idag på PMU. Gräver upp några av mina första collage. Minns hur tillfredsställande jag tyckte det var att para ihop bild och text till en helhet. Som att leta bland kärleken, man tror att man vet vem som är den rätta. Plötsligt står du där bredvid min handflata, kanske av en slump hamnade du där medan jag rörde ihop bland de andra? Kanske ligger du där av en anledning. Längtar att klistras ihop med den andra bilden. Tillsammans skapar ni något helt nytt mitt framför mina ögon. Om det var bilden eller texten som startade hela proceduren känns plötsligt ovidkommande. Det bara hände.

min stad

Min stad

 

sol kopia 2

Sol-rosen

 

olika syn

Olika synfält

 

våldtäktscollage

Våldtäkten ligger kvar

 

COLLAGE3 kopia 2

Billig föda

 

FY3 kopia 2

Fy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s