Gamla teckningar

I veckan fick jag ett spontanryck och köpte flytande bläck, kolkritor och skissblock. Jag känner mig så sugen på teckna men vet liksom inte hur jag ska komma igång. Jag tänker på hur lätt det brukade komma till mig förut. Jag fick ett infall och utan att ha en idé om vad som skulle hamna på pappret satte jag mig ner med penna och papper för att upptäcka vad som härnäst skulle hända. Så vad hände? Vad kommer att hända om jag gör det nu igen efter en lång tids dvala?

vattenfall

växer

spetblus

Anden

Vulgär

kaffestund

2 reaktioner till “Gamla teckningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s