En julhälsning till er!

Seriösa kopia 2

Här avslöjar jag det utvalda julkortet efter ett flertal försök. Katterna tittar lydigt in i kameran liksom vi. Nu är det fixat och donat i huset som doftar en blandning av hyacint, julgran och apelsin. Jag bara vankar omkring i huset och njuter över lugnet som har lagt sig, vill egentligen bara sitta vid kakelugnen tills elden brunnit ut. Men nu beger vi oss till julfirande i Sävar! Jag lämnar datorn bakom mig för några dagar. Julen vill jag tillägna familj och kärt återbesök med vänner. Läsning, spel och vila.

God Jul till er alla som läser min blogg!

IMG_9470 kopia

IMG_9461 kopia

Igår var jag och Elin ute på en långtur med hästarna. In i skogen under den låga solens sken över glittrande träd intill bitande kinder. Finns inget så mysigt som att komma in och fika efter en ridtur då hästarna belåtet lunkat hem liksom vi.

 

Idag fick jag se vem som är mest ute efter vår fågelmat….

25674837_10214560938754173_1573580546_o

Igår kväll klädde vi granen som pappa huggit från egen mark. De Ultervattniska granarna har alltid sin egen unika form, den ena charmiga än den andra. Årets pryds av gamla julgransbollar som jag nyligen hittade på en loppis. Handmålade i olika vackra mönster och färger.

IMG_9496 kopia

Idag gick jag ut på en promenad för att lämna ett julkort. Då började det plötsligt snöa stora snöflingor. Som om florsocker fjäderlätt föll från himlen. Så vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s