Försöker finna sin plats

IMG_9084 kopia

IMG_9092 kopia

Yrsa och Ursula försöker finna sin plats i hemmet, inne och utomhus. Går runt i cirklar, in i skrymlsen, de är precis överallt. Måste upptäcka varje liten del. De testar att lägga sig på olika ställen och även jag upptäcker nya vrår i huset. De är underbart tillgivna för att inte ens ha bott hos oss en vecka. Kryper upp i famnen nu och då. Jag förstår varför en mår så bra av att umgås med djur. Plötsligt känns livet så mycket mysigare och roligare när jag ser saker ur deras tindrande ögon. De är modiga och testar gränser. Att bli vän med kattbossen Borka är inte det enklaste här på jorden. Han väser och markerar men gör ändå ingen större sak av den nya situationen. Jag vill inbilla mig att Borka kommer må bättre i längden av att ha fått sällskap om dagarna.

IMG_9126 kopia

Det närmaste mötet de haft med varandra. Intressant att studera deras spelregler. Hela tiden testar de varandra. Igårkväll kurrade de i kör och jag och David jublade inombords!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s