Algots första teater

IMG_8906 kopia

I lördags var jag och Algot och såg barnföreställningen DUMP! med Profilteatern, Skapande lördag på Hamnmagasinet. Himla roligt ställe med pysselrum och sagohörna. Det var första gången Algot var på teater och första gången vi umgicks bara vi. Moster med sexåringen på stan. Så himla kul! Känns speciellt och som en ynnest att få skapa en egen relation till min systers unge. Vem är du? Vem är jag? Levande charader! Julia, vad är teater för något? Det är som film, fast med levande personer på en scen. Utan en skärm. Ungefär som när du och jag leker. Vuxna som leker. Typ så bara.

IMG_8899 kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s