Jag känner mig rik

Första sommaren i mitt hem i Sikeå fortskrider. Jag översköljs, gång på gång, bor jag verkligen här? Kan jag bara ta för mig av allt jag har omkring mig? Jag vill bara stanna tiden. De ljusa kvällarna som inte riktigt är lika ljusa längre. Myggen som kryper in under huden. När jag känner mig trött vill jag fortfarande inte sova. Jag vill drömma levande vaken. Känna igen och igen, denna stillsamma förtjusning.

IMG_1663 kopia

En kort kvällspromenad till fågeltornet. Se på utsikten, lyssna till fågelsången som blir ännu tydligare när dagens ståhej lagt sig, vinden stillnat.

IMG_1584 kopia

Plockat min första skörd a vildblommor på gården. Jag upptäckte till min glädje att jag till och med har blåklockor hemma! Och så äta ruccola och rädisor i mängder.

IMG_1594 kopia

Jag har en lejonman som myggmedel, mycket varmt men praktiskt.

IMG_1604 kopia

Ibland är vissa kvällar så vackra att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Aprikoshimmel efter en regnig dag, ack så tjusigt. En sådan nyans går egentligen aldrig att fånga på foto men jag gjorde mitt bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s