Jag har varit i alla städer

IMG_1558 kopia

IMG_1560 kopia

Äntligen! I lördags hände det, jag fick uppleva Håkan Hellström tillsammans med den peppade syskonskaran David, Eva och Gustaf. Storslaget att skrika, skratta, dansa i den vackra Karlstadskvällen! Jag har länge tyckt om Håkan men efter att jag träffade David är det som om låtarna förvandlats, ”I sprickorna kommer ljuset in” som om textrader plötsligt trätt fram ”Och det känns som jag gett allt jag kan ge. Ändå har jag inte hittat vad jag letat efter. Jag har varit i alla städer. Letat efter dig” (från min favoritlåt ”Jag har varit i alla städer”). Som om ”Din tid kommer” plötsligt känns aktuell, ”Dom dimmiga dagarna” alltmer avlägsna. Som om ”Mitt Gullbergs kaj paradis” tagit plats tillsammans med ”Atombomb”.  Du lyssnar på honom nästan varje dag, hans låter genomsyrar det vi bygger upp ”Rockenroll, blåa ögon – Igen” nu är vi här, mitt i ”Förhoppningar och regnbågar”. ”Den fulaste flickan i världen” är vackrare än någonsin. När jag tittar på dig mitt i allt denna kväll ”Nu kan du få mig så lätt”.

IMG_1569 kopia

Ola och Håkan

”Calleth you, Cometh I” med Ola Salo och Håkan Hellström. Mäktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s