Från bränngrop till köksö

Engla & Sigge

Idag har jag haft äran att ha Engla & Sigge Bohman på besök hemma hos mig. Fotvård och rabarberkaka passar fint ihop med att få veta mer kring hur mitt hus har reparerats under de sista femton åren. Det fantastiska med mitt jobb är att jag får kontakter med människor jag aldrig annars skulle kunna nå. Sigge har inte bott i huset men ändå lagt ned otroligt mycket tid så det kändes så roligt att få visa honom hur det ser ut nu när jag bor här. Jag blir också än mer varse om hur tacksam jag är som fått ta över gården. Jag vill lägga ner min själ så huset kan fortsätta ha själ. Att få lära känna mitt hus genom andra tidigare är guld värt. Gamla människor är som gamla hus, det finns en ny historia bakom varje dörr, lucka, vrå. Köksön är i grund och botten ett gammalt högskåp som hittades i bränngropen. Något trasigt som med omsorg och tid fick nytt liv. Som nu är en central del i köket där mat tillagas dagligen.

Köksön

Engla och Sigge Bohman kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s