Naturbetet

IMG_8160 kopia

Hur kommer det sig att jag bor såhär vackert? När jag öppnar dörren hör jag myggorna som surrar, getterna som brölar. Om jag lyssnar riktigt noga hör jag hästarna gnägga på naturbetet nedanför och grannens tupp gala. Jag går genom min lilla skog och möts av en flock hästar som kommit i dagarna. Kanske är det för att jag ridit sedan jag var sju år som en riktigt sommarkänsla kommer över mig. Hästar som lugnt betar en sommarkväll när solen ligger lågt över marken. Jag vill stanna uppe i nattens ljus och bara känna.

IMG_8278 kopia

IMG_8234 kopia

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s