Rester

Rensar i rabatterna och hittar kvarglömda föremål. Ståltråd, rostig skruv, blomskyltar, Bh – band, silverglitter, grönt band, styvmorsviol, plåtsaker. Funderar kring hur ni hamnade här. Tillsammans med växter jag inte har en aning om. Behöver ni ny jord? Ska jag vattna eller behöver ni egen tid? Tala till mig, låt oss ha ett djupt söndagssamtal innan regnet övertar.

Rester

Räknar gruskorn

”Hur många barn får jag när jag blir stor?”

din kropp ligger som ett regnmoln, tungt över mitt

nattens strid pågår ute i min trädgård

vi möts mitt i krigsdansen

går vilse i egen mark

säljer mitt hjärta till närmaste lanthandel

sommarsalongens öppna famnar, oundvikliga

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s