Sista måltiden

Skulle du tycka det vore värt att ta en kaffe med mig?

Svårflörtad

Vad innebär det att släppa taget?

Rädd för att bli avvisad

Rädd för att ta emot

Över – tänkare

Avveckla för att utveckla något annat

Mun mot mun metoden

Överlevnadsstrategier

Att bryta föreställningar

Att brista

Sällskapsspel eller bara sällskap?

Pussel är svårt

Intryck uttrycker

IMG_1238 kopia

I början när vi träffades var jag tydlig med att berätta att jag kunde se mig själv i framtiden med katt, hus och barn. Men med en karl vid min sida? Betydligt svårare. Jag som behöver min egen tid för att vara i balans. Jag som blir stressad av att förhålla mig till någon hela tiden. Nu är vi så nära sambos man kan bli. Sista middagen i din lägenhet och i morgon bor du hos mig. Deltid blir heltid. Tvåsamhet blir till en större helhet. Ensamheten förstår jag nu kommer att finnas kvar. För att vi båda vill och behöver. För att vi alla föds och dör ensam oavsett om vi levt ensam eller tillsammans med andra. Ensamheten är ofrånkomlig. Din närhet är oemotståndlig. Två glupska själar som fortsätter dricka kaffe tillsammans mellan skratt och gråt. Tack och hej liv!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s