Lyckliga Lisa

Bästa Julia!

I brådskan på slutet jag på bordet blev kvar

men nu via posten till Sikeå jag far….

där jag så gärna vill vinka för dig

kanske gläds du över ljuset tillsammans med mig

/Lyckliga Lisa

Det är spännande nu när jag far runt i småbyarna runtom och gör hembesök till människor jag aldrig tidigare träffat. Vissa personer stannar kvar i mig. Jag har någonstans läst att ett bra möte är när man vågar påverkas av varandra. Att man tycker om den man blir med den andre. Förra veckan var jag med om ett sådant möte. Jag ville dröja mig kvar där vid järnspisen med kokkaffe och riskakorna. Några dagar senare kom en blomma till mig via posten, bara sådär. Idag dansar Lyckliga Lisa tillsammans med mig i vårvintersolen! Är hon en solcell så kan jag också vara en. Tack Berit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s