Skrivcafé 26/3

skrivacafe-jpg

Jag och David började marknadsföra Skrivcafé igår som vi kommer ha 26/3 på Träffpunkten i Sikeå. Vad innebär det? Att alla som tycker om att skriva är välkomna! Ett café där vi fikar gott och skriver. Några rader eller början på en novell? Jag och David kommer ha uppläsning av några egna dikter. Kanske blir du inspirerad till att skriva? Vi kommer ha några enklare mer konkreta skrivövningar. Viktigt! Bara den som vill delar med sig av att det den skrivit.

Detta blir ett test för att se vilket intresse det finns för skrivandet runtom i Robertsfors kommun. Visar det sig vara populärt kommer vi att ha regelbundna träffar.  Vad betyder skrivande för dig? Vi som kommer vara där på plats kan tillsammans bestämma vilka slags skrivövningar vi vill ha framöver. Kom bara kom alla litteraturintresserade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s