Guldgruvan.

När jag behöver kraft och mod, tröst eller inspiration. Då går jag in i min mapp Guld på datorn där jag har foton på de människor eller platser som ligger mig nära, nära hjärtat. Jag tar fram min dagbok och skriver en tacksamhetslista. Jag skriver alltså ner de personer som jag är tacksam över att fått lära känna. De platser och tillflykter som betytt något extra för mig. Jag låter dem genomsyra mig. Tacksamhet tycker jag är den ädlaste och finaste känsla att känna. Då fylls jag ofta på av en förundran och ödmjukhet inför att just jag  fått ha detta i mitt liv. Jag känner mig rik. Sedan kan jag nästan alltid gå vidare med ett litet lättare sinne. Hur gör ni för att känna er tacksamma för det ni redan har?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s