Nytt kapitel.

Nytt år, nya tider, nytt kapitel. En del vet det och en del vet det inte. Från och med nu jobbar jag bara med mitt eget företag Julias fotspår. Jag hyr in mig på Hammarhöjds seniorboende i Bygdeå där jag kommer att ha min bas för fotvården. Jag kommer också att fortsätta med hembesök efter behov men i den mån det går vill jag ha så många kunder som möjligt på Hammarhöjd. Nu är jag i ett nytt läge där jag har en lokal att vara i vilket ökar möjligheten att samla ihop mina kunder på ett ställe. Jag tycker om att göra hembesök mellan varven, det är kul att åka runt i byarna och framförallt väldigt tacksamt från kunder som har svårt att ta sig fram på grund av sjukdom eller något annat hinder. Dessvärre är det inte lika lönsamt. Jag hinner helt enkelt inte med lika många kunder på en och samma dag. Det är också mer slitsamt för kroppen. När jag jobbat måndag och fredag med hembesök har det fungerat bra att sitta på farmors gamla mjölkpall. Tro ett eller ej, det är bästa stolen hittills att göra fotvård i hemmet på! Nu måste jag tänka mer hållbart när jag övergår till heltid med mitt eget. Det känns verkligen jätte spännande! Frihet och mer ansvar. Klarar jag av den balansen? Går det att få in mer av min konstnärliga verksamhet i schemat nu när jag själv styr över min egen tid? Ja, jag tror det. Jag tror också att det handlar om övning.

Julia Johansson har övertagit min tjänst i Robertsfors kommun och det känns jätte bra! Äntligen kommer jag ha någon att bolla med. Det ökar också möjligheten för fler i Robertsfors kommun kan gå på fotvård! Förhoppningsvis kommer det inte längre bli två månaders väntetider och även du som är ung kan gå på fotvård! Nu trampar vi in 2018 med starka glada fötter tycker jag. Välkommen att ringa och beställa tid!

Jag har en rejäl uppladdning för att sedan kavla upp ärmarna ordentligt 15 januari!

 

2 reaktioner till “Nytt kapitel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s