Försök till julkort…

IMG_9371 kopia

Att fota det årliga julkortet är inte alltid det lättaste. Andra julen i huset och jag vill försöka sammanfatta min tillvaro här med David, Yrsa, Ursula, Diamanta, Geta och Gullspira, den lilla familjen. Det är en utmaning att försöka få både getter och kattungar med på ett och samma fotografi. Nu i helgen har julstämningen omfamnat mig även om det inte syns på de kaotiska bilderna. Skrikande getter som smiter från hagen, kattungar som motvilligt hänger som tarmar och ja, en trasig julstjärna och en krans som ståtligt pryder våra huvuden…eller? Varför inte leka julgran och stjärngosse liksom? Förutom denna stund har jag skridit fram på sparken bland krispiga träd och florsockrad mark. Fyndat en och annan halmstjärna och gammal julgransboll. Ätit julgröt på Träffpunktens julmarknad där vi köpte den vackra julkransen. Blivit bjuden av pappa på det fantastiska julbordet i Skeppsvik. Blivit upplyst av månsken och skådat ett dansande norrsken, ack så vacker vintern kan vara. Sedan lyssnat på samma gamla vanliga julvisor som varsamt vaggar mig in i en stilla natt.

IMG_9401 kopia

IMG_9458 kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s